Kukuliai puodelyje
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai
125 gramai kiaulienos lašiniai
250 gramų varškė
250 gramų grietinė
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kukuliai puodelyje

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.

Gairės: Virti, Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų