Kukuliai puodelyje
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
250 gramų | varškė |
250 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminis varškės sūris
- Pyragėliai su žuvimi
- Omletas mažiesiems
- Keptos krevetės
- Tortilijų suktinukai
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Lietuviški "sushiai"
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Boružėlės
- Vėrinukai
- Pikantiškos sraigės
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Kepta duona su padažu
- Sultingas Kebabas
- Šokoladinės braškės
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Kiaušinių krepšeliai
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Keptas sūris
Kukuliai puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Varškė,
250 gramų -
Grietinė,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...