2 kilogramai | kriaušės |
3 kilogramai | cukrus |
10 vienetų | gvazdikėliai |
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų pagardas žiemai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Konservuotos rūgštynės
- Pipirmėtės sultys
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Marinuotos vyšnios
- Braškių kompotas
- Rauginti agurkai žiemai
- Konservuoti grybai
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Konservuoti aguročiai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Juodųjų serbentų džemas
- Slyvų kompotas
- Konservuota agurkų mišrainė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Obuolienė
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Konservuoti kopūstai
- Paprasta vyšnių uogienė
Kriaušienė
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 kilogramai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Komentarai (4)
-
aert
2015-08-29 11:22
Bliamba, už tų jūsų suknistų rekalmų, nesimato receptų. Šlykštu jau