Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | vištų blauzdelės |
2 vienetai | kriaušės (nelabai saldžios) |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai ("Sauda" vištienai su žolelėmis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištienos sparneliai su medumi
- Vištiena su pupelemis
- Maltos vištienos kebabas
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Gardžioji vištiena
- Šventiška žąsies krūtinelė
- Vištienos filė su grybų padažu
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Šventinis kalakutas
- Višta vyne
- Kepti viščiukai
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Kriaušės, nelabai saldžios,
2 vienetai -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Svogūnai,
2 vienetai - Prieskoniai, "Sauda" vištienai su žolelėmis
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...