Krevetes, supjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą pakepinti alyvuogių aliejuje.
Viską pabarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle, užbarstyti sūriu ir žalumynais.
Pašauti į 200° C orkaitę 10 minučių.
Krevečių užkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
15 gramų | žalumynų (susmulkinti) |
100 gramų | krevetės be kevalo |
50 gramų | sūris (fermentinis ar kitoks) |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 skiltelė | česnakas |
140 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Itališki koldūnai
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Karpis su sūrio kepurėle
- Išmarinuota žuvis
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Žuvies pudingas
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Tešloje kepta lašiša
- Žuvies kepsneliai
- Jūreivio sapnas
- Marinuota žuvis su padažu
- Kepta orkaitėje lydeka
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Žuvis su cukinija
- Žuvies pyragas
Krevečių užkepėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žalumynai, susmulkinti,
15 gramų -
Krevetės be kevalo,
100 gramų -
Sūris, fermentinis ar kitoks,
50 gramų -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Grietinėlė, 35%,
140 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes, supjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą pakepinti alyvuogių aliejuje.
Viską pabarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle, užbarstyti sūriu ir žalumynais.
Pašauti į 200° C orkaitę 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...