Krevečių salotos su kriaušėmis
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kiaušiniai
0.5 stiklinės ryžiai (virti, birūs)
200 gramų krevetės (konservuotos)
80 gramų kukurūzai (konservuoti)
80 gramų paprika (konservuotos, supjaustytos gabaliukais)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai petražolės (smulkintos)
šiek tiek salotos (lapai)
Padažui:
2 valgomieji šaukštai jogurtas (natūralus)
2 valgomieji šaukštai majonezas
2 valgomieji šaukštai sultys (apelsinų)
0.5 arbatinio šaukštelio karis
1 arbatinis šaukštelis citrinos (žievelė, nutarkuota)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.

Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.

Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Krevečių salotos su kriaušėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:

Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.

Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.

Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų