900 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | žemuogės (šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ) |
100 mililitrų | vanduo |
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | vanilė ((ankštis)) |
25 gramai | želatina |
vanilės aromatas.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duonos putėsiai
- Uogienės putėsiai
- Varškės kremas su vaisiais
- Citrinų pudingas
- Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
- Kuskuso desertas
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Varškės kremas su apelsinais
- Braškių putėsiai
- Spanguolių putėsiai
- Gervuogių musas
- Šokolado putėsiai
- Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
- Braškių gaiva
- Rabarbarų drebučiai
- Šokoladiniai putėsiai
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Braškių grietinėlė
- Citrininiai putėsiai
- Obuolių ir ryžių pudingas
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
900 mililitrų -
Žemuogės, šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ,
1 stiklinė -
Vanduo,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilė, (ankštis),
1 vienetas -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!