5 vienetai | kukurūzai (burbuolės) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 gramų | sviestas |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (šviežios, smulkintos) |
šiek tiek | pipirai (juodi, šviežiai malti) |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su kopūstais
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Lietinių tortas
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Įdarytos paprikos kitaip
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Baklažanų blynai
- Įdaryta cukinija
- Morkos su pievagrybiais
- Troškinys čenachinėse
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Negaluojančios paprikos
- Suflė su žirneliais
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Šparaginės pupelės
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kukurūzai, burbuolės,
5 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, šviežios, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodi, šviežiai malti
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sudėkite burbuoles į šaltą pasūdytą vandenį, užvirkite ir kelias minutes apvirkite jas. Išėmę palikite, kad nuvarvėtų. Tada į kiekvieną iš abiejų galų susmeikite trumpus sudrėkintus medinius iešmelius.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą su alyvuogių aliejumi. Pridėkite su druska sutrintą česnaką ir šį mišinį sudėkite į indą. Kitame inde džiūvėsėlius apibarstykite pipirais ir sumaišykite su petražolėmis.
Išlydytą sviesto mišinį užpilkite ant burbuolių, sudėtų ant folijos, apiberkite jas duonos trupiniais ir pakepkite virš įkaitusių žarijų apie 10 – 15 min.
Skanaus!