1 pakelis | tešla (sluoksniuota) |
2 vienetai | paprika |
2 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos krevetės
- Svogūnai prie alaus
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Įdaryti kiaušiniai
- Kumpio suktinukai
- Sūrio kroketai
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Grybų užtepelė
- Kūčiukai
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Karaimų kibinai
- Keptas lietuviškas sūris
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Sauliaus kibinai
- Bulvės daniškai
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Omletas su daržovėmis
Krepšeliai su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota,
1 pakelis -
Paprika,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Svogūnų laiškai
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliejuje pakepinti susmulkintus svogūnus, paprikas, pievagrybius ir tarkuotas morkas. Įberti šiek tiek druskos ir pipirų pagal skonį ir troškinti kol visos daržovės suminkštės (man gavosi apie 20-25 min.).
Atšilusią tešlą šie tiek kočiojame, kad gautųsi 9 kvadratėliai. Sudedame įdarą į krepšelius, viską gražiai užlankstome ir aprišame svogūno laišku. Krepšelius sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame orkaitėje ~15 min. 180°C temperatūroje, kol tešla šiek tiek paruduos. Iš formų traukti kai pravės.