Kreminis tortas su vyšniomis
AUTORIUS:
Rama,
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Kremui:
375 gramai sviesto skonio „rama maestro“
3 pakeliai vanilinis pudingas (mes naudojome )
3 stiklinės pienas
Papuošimui:
šiek tiek vyšnios (ar vaisiai)
šiek tiek marmeladas (ar džemas)
šiek tiek migdolai (drožlės)
Biskvitui:
6 vienetai kiaušiniai
250 gramų miltai
250 gramų cukraus pudra
50 gramų sviesto skonio „rama maestro“
Punšui:
0.5 stiklinės arbata (juodoji, stipri)
2 valgomieji šaukštai cukrus
0.5 vieneto citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai alkoholis (stiprus, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paruoškite biskvitą:
Pasiruoškite apvalią kepimo formą (27 - 28 cm skersmens). Ištirpinkite "Rama" kremams ir pyragams ir palikite atvėsti. Išplakite kiaušinius su cukraus pudra, įmaišykite miltus su kepimo milteliais. Galiausiai supilkite ištirpintą ir atvėsintą margariną ir viską gerai išmaišykite.
Ištepkite kepimo skardą "Rama" kremams ir pyragams ir pabarstykite miltais.
Supilkite masę į kepimo formą ir kepkite 40 minučių 170°C temperatūroje.
Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis.
2.
Paruoškite punšą: į karštą arbatą įmaišykite cukrų ir citrinos sultis. Atvėsus, įmaišykite alkoholinį gėrimą (jeigu naudojate).
3.
Paruoškite kremą:
Nuolat maišydami, kad neprisviltų, paruoškite pudingą su pienu. Pudingas turi būti labai tirštas.
Uždenkite ir palikite atvėsti. Kitame inde sumaišykite sviesto skonio "Rama" kremams ir pyragams. Maišydami "Rama", palaipsniui mažomis dalimis į dėkite pudingą ir maišykite, kol masė taps vientisa.
4.
Sutepkite tortą. Biskvito apatinę dalį sulaistykite puse punšo. Padenkite plonu džemo ar marmelado sluoksniu ir pertepkite puse kremo. Uždėkite antrąjį biskvito sluoksnį. Sulaistykite jo viršų likusiu punšu.
Likusiu kremu padenkite torto šonus ir viršų. Apibarstykite tortą migdolų plokštelėmis ar smulkintais migdolais ir papuoškite vyšniomis ar kitais vaisiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kreminis tortas su vyšniomis

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Kremui: Papuošimui: Biskvitui: Punšui:
Gaminimo eiga:
  1. Paruoškite biskvitą:
    Pasiruoškite apvalią kepimo formą (27 - 28 cm skersmens). Ištirpinkite "Rama" kremams ir pyragams ir palikite atvėsti. Išplakite kiaušinius su cukraus pudra, įmaišykite miltus su kepimo milteliais. Galiausiai supilkite ištirpintą ir atvėsintą margariną ir viską gerai išmaišykite.
    Ištepkite kepimo skardą "Rama" kremams ir pyragams ir pabarstykite miltais.
    Supilkite masę į kepimo formą ir kepkite 40 minučių 170°C temperatūroje.
    Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis.

  2. Paruoškite punšą: į karštą arbatą įmaišykite cukrų ir citrinos sultis. Atvėsus, įmaišykite alkoholinį gėrimą (jeigu naudojate).

  3. Paruoškite kremą:
    Nuolat maišydami, kad neprisviltų, paruoškite pudingą su pienu. Pudingas turi būti labai tirštas.
    Uždenkite ir palikite atvėsti. Kitame inde sumaišykite sviesto skonio "Rama" kremams ir pyragams. Maišydami "Rama", palaipsniui mažomis dalimis į dėkite pudingą ir maišykite, kol masė taps vientisa.

  4. Sutepkite tortą. Biskvito apatinę dalį sulaistykite puse punšo. Padenkite plonu džemo ar marmelado sluoksniu ir pertepkite puse kremo. Uždėkite antrąjį biskvito sluoksnį. Sulaistykite jo viršų likusiu punšu.
    Likusiu kremu padenkite torto šonus ir viršų. Apibarstykite tortą migdolų plokštelėmis ar smulkintais migdolais ir papuoškite vyšniomis ar kitais vaisiais.

Receptą atsiuntė Rama
Reklama:

Komentarai (1)


  • Ginti 2016-11-14 18:57

    Labai Skanus


Daugiau receptų