Krabų mėsos ir grybų salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
200 mililitrų grietinėlės, 35% (10-22 proc. riebumo)
0.5 vieneto poras
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
100 gramų salotos
6 vienetai pievagrybiai
250 gramų krabai (mėsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Susmulkintą porą ir grybus pakepinkite įkaitintame aliejuje apie 3-4 minutes.
Sudėkite suplėšytą krabų mėsą ir supilkite grietinėlę. Įberkite prieskonių ir išmaišykite. Kai grietinėlė pradės virti, nukelkite nuo ugnies.
Nuplaukite salotų lapus ir jais išklokite lėkštes.
Pasigamintų krabų mėsos ir grybų su padažu pridėkite į salotomis išklotą lėkštę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Krabų mėsos ir grybų salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkintą porą ir grybus pakepinkite įkaitintame aliejuje apie 3-4 minutes.
Sudėkite suplėšytą krabų mėsą ir supilkite grietinėlę. Įberkite prieskonių ir išmaišykite. Kai grietinėlė pradės virti, nukelkite nuo ugnies.
Nuplaukite salotų lapus ir jais išklokite lėkštes.
Pasigamintų krabų mėsos ir grybų su padažu pridėkite į salotomis išklotą lėkštę.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų