200 gramų | krabų lazdelės ( (ar krabų mėsa)) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
Skanaus!!!Ypač skanūs karšti!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Troškintas sterkas
- Vegetariškas troškinukas
- Troškintas lynas
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Keptos bulvės su grybais
- Daržovių troškinys su makaronais
- Plovas su baklažanais
- Troškinta žuvis su morkomis
- Krevetės afrikietiškai
- Karpis, troškintas piene
- Kuskuso troškinys
- Troškintas daržovių garnyras
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Karpis, šutintas aluje
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Sojos troškinys su paprika
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Krabų lazdelės, (ar krabų mėsa),
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Prieskoniai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Krabų lazdeles ar mėsą susmulkinkite mažais kubeliais. Fermentinį sūrį - sutarkuokite.
Česnako skilteles galite smulkiai supjaustyti arba išspausti. Pagardinkite prieskoniais, sudėkite kiaušinius, majonezą ir viską gerai išmaišykite. Palikite keletui valandų ar visai nakčiai.
Padarykite norimo dydžio kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose (galite ir miltuose) ir kepkite aliejuje ant lengvos ugnies. Skanaukite su daržovėmis, mėgstamu padažu ar šiaip su kuo mėgstate.
Skanaus!!!Ypač skanūs karšti!!!
Komentarai (2)
-
vitalis
2015-10-29 08:24
Skanu