500 gramų | kiauliena |
100 gramų | brokoliai |
100 mililitrų | pienas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 riekės | balta forminė duona |
1 saujelė | sūris |
1 saujelė | prieskoniai ((džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas)) |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytas netikras zuikis
- Pikantiška triušiena
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Paprika įdaryta faršu
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Avienos šašlykas
- Karališkas kepsnys
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Šašlykai su majonezu
- Medžiotojų kepsniai
- Italijos kukuliai
- Indiškai kepta kiauliena
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Įdaryta kepta kiauliena
- Jautienos kepsnys
- Triušienos kukuliai
- Cukinijų laiveliai
- Mėsa folijoje
Kotletukai su padažu su brokoliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Brokoliai,
100 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Balta forminė duona,
2 riekės -
Sūris,
1 saujelė -
Prieskoniai, (džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas),
1 saujelė -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.
Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.
Per tą laiką išsivirti brokolius.
Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.
Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.
Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.