Kotletukai iš sojos faršo
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
70 gramų sojų faršas
3 riekės batonas
2 vienetai svogūnai
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas morkos
1 sauja svogūnų laiškai
1 sauja krapai
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama, kol išbrinks. Kitame inde irgi karštu vandeniu apipilti baltą duoną, kad suminkštėtų.
2.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų. Keptuvėje palikti pastovėti, kol atvės. Viską suverti ant sojos faršo, įmušti kiaušinius ir sudėti baltą duoną, tik nuspausti vandenį, kurio ji bus prisigėrusi. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Viską gerai išmaišyti. Jeigu masė bus per skysta, galima įberti šaukštą miltų. Suformuoti kotletukus, jų turėtų būti apie 12.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Jeigu morkos keptuvėje bus tik apkeptos, kotletukus kepti ilgiau. Patiekti su mėgstamu padažu arba net grietine. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kotletukai iš sojos faršo

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama, kol išbrinks. Kitame inde irgi karštu vandeniu apipilti baltą duoną, kad suminkštėtų.

  2. Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų. Keptuvėje palikti pastovėti, kol atvės. Viską suverti ant sojos faršo, įmušti kiaušinius ir sudėti baltą duoną, tik nuspausti vandenį, kurio ji bus prisigėrusi. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Viską gerai išmaišyti. Jeigu masė bus per skysta, galima įberti šaukštą miltų. Suformuoti kotletukus, jų turėtų būti apie 12.

  3. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Jeigu morkos keptuvėje bus tik apkeptos, kotletukus kepti ilgiau. Patiekti su mėgstamu padažu arba net grietine. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų