1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vegeta) |
3 saujelės | miltai |
1 vienetas | morkos (troškinimui) |
1 vienetas | svogūnai (dideli) |
1 pundelis | petražolės |
4 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 litro | vanduo |
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Bulvių patiekalas
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Jautiena kiniškai
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Kiniškos šventės namuose
- Aštrus guliašas
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Tradiciniai šašlykai
- Čipolino galvelės
- Kiaulienos kepsnys
- Jautienos kepsnys
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Tikro dzūko pietūs
- Kotletukai šventiškai
- Triušienos vyniotinis
- Didkotlečiai su ryžiais
- Medžiotojų kepsniai
Kotletukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vegeta,
1 žiupsnelis -
Miltai,
3 saujelės -
Morkos, troškinimui,
1 vienetas -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Petražolės,
1 pundelis -
Lauro lapai, lapeliai,
4 vienetai -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į faršą sudedame prieskonius, kapotą česnaką, kiaušinius, miltus ir gerai išmaišome.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje.Į gilesnį puodą dedame lauro lapelius, sudedame visus kotletukus.
Supjaustome svogūną, sutarkuojame morkas ir apkepiname.
Keptas daržoves dedame ant kotletų, užpilame virintu atvesintu vandeniu, pabarstome kapotomis petražolėmis ir taip troškiname apie 5 minutes.
Nupilame visą vandenį.
Kotletus valgome su mėgstamu garnyru ir salotomis. Skanaus :)
Komentarai (5)
-
liucija
2016-04-21 17:25
Skanū kotletukai