1 vienetas | kopūstai (nedidelis) |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
20 vienetų | briuselio kopūstai (žiedų) |
5 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
1 | citrinų sultys |
1 vienetas | svogūnai (maži) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | nuoviras (nuo kopūstų) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti rauginti kopūstai
- Troškintos bulvės
- Troškintas ungurys
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Troškinti porai
- Virtas karšis
- Avižinių dribsnių plovas
- Citrininiai ryžiai
- Troškinta lašiša
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Grybų troškinys moliniame inde
- Troškinti rauginti kopūstai
- Šutintos morkos su žirneliais
- Troškinti kalmarai
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Daržovių troškinys
- Keptos bulvės su grybais
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Troškintos voveraitės
Kopūstų troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Briuselio kopūstai, žiedų,
20 vienetų -
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 -
Svogūnai, maži,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Krapai
- Pipirai
- Nuoviras, nuo kopūstų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkintus žiedinius kopūstus, briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinęir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, babarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.