8 vienetai | kopūstai (lapai) |
500 gramų | veršiena (virta) |
6 vienetai | pomidorai |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | sviestas |
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Aštrus moliūgų troškinys
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Apkepas „La Graikija“
- Slovakiški baklažanai
- Apkepas „Vienas ir du“
- "Laukinė" cukinija
- Japoniški baklažanai
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Moliūgų kotletukai
- Špinatų apkepas
- Troškinys čenachinėse
- Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Negaluojančios paprikos
- Troškinti daržovių suktinukai
- Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
- Olandiškai kepti svogūnai
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, lapai,
8 vienetai -
Veršiena, virta,
500 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Virtą veršieną sumalkite mėsmale. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Sutarkuokite fermentinį sūrį.
Kepimui skirtą formą patepkite sviestu. Į dugną įklokite 4 mažesnius kopūsto lapus. Juos patepkite keliais šaukštais majonezo. Suberkite pusę kiekio mėsos. Ant jos išdėliokite pomidorų skilteles, patepkite majonezu ir užbarstykite pusę kiekio sutarkuoto sūrio. Tada dėkite likusią mėsą, majonezą, užklokite kopūsto lapais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje 200° C temperatūroje 10-15 min.
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-01 11:21
Skanu
-
rasa
2013-10-10 10:47
gal galima daryti ir su farsu?
-
bet
2013-10-08 11:57
kur tos veršienos gauti,juk visa išvaziuoja,mum nekliuna