2 | morkos |
1 | svogūnai |
200 gramų | kopūstai (baltagūžis) |
200 gramų | kopūstai (raudonas) |
1 | paprika |
7 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Cezario salotos
- Salotos "Ananasas"
- Lašišos nugarėlių salotos
- Salotos su silke
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
- Šviežių grybų salotos
- Mišrainė su krabais
- Prancūziškos salotos
- Burokėlių salotos
- Daržovių ir vaisių salotos
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Cezario salotos
- Brokolių salotos
- Tuno salotos
- Prahos salotos
- Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
- Baltoji mišrainė kitaip
- Burokėlių salotos su feta sūriu
Kopūstų ir daržovių salotos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos,
2 -
Svogūnai,
1 -
Kopūstai, baltagūžis,
200 gramų -
Kopūstai, raudonas,
200 gramų -
Paprika,
1 -
Majonezas,
7 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pašalinkite pažeistus išorinius kopūstų lapus. Perpjaukite juos perpus, pašalinkite šerdis ir smalkiai juostelėmis supjaustykite reikiamą kiekį lapų. Nuskuskite morkas, stambiai sutarkuokite arba susmulkinkite peiliu plonomis juostelėmis
Nuplaukite papriką, padalykite ketvirčiais, pašalinkite sėklas, sudėkite ketvirčius vieną ant kito ir supjaustykite ilgomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir plonai supjaustykite.
Susmulkintas daržoves sumaišykite su majonezo, citrinos sulčių, cukraus, druskos ir juodųjų pipirų uždaru