Kopūstų duonelė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
240 mililitrų vanduo
7 gramai mielės (sausos)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnakas
1.5 arbatinio šaukštelio druska
300 gramų kopūstai
400 gramų kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstų duonelė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų