Kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Japoniški suktinukai
- Česnakiniai šonkauliukai
- Bulvių kamuoliukai
- Įdaryti pievagrybiai
- Pica
- Vėrinukai su kumpiu
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Tartaletės su lašiša ir ikrais
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Silkutė su cinamonu
- Gruziniškas chačapuri
- Valentino sumuštinukai
- Fondiu iš moliūgo
- Silkės užkandėlė
- Kiaušinukai Kūčioms
- Kiškienos paštetas
- Suvyniotos dešrelės
- Pingviniukai
- Kepenėlių tortas
Kopūstai tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kopūstai,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...