Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Konservuotų pupelių užkandėlė
INGREDIENTAI:
50 gramų | graikiniai riešutai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | kalendra |
250 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės užkandelė
- Daržovių miksas "Vasara"
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Gaspadoriaus užkanda
- Kiaušininė užkandėlė
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Vytintos stintos
- Helovyno voriukai
- Pievagrybiai ant žarijų
- Pusryčių užkandėlė
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Užkanda "Braškės"
- Įdaryti artišokai
- Aštrios krevetės grilyje
- Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
- Keksiukiniai pusryčiai
- Žirnių užkandėlė prie alaus
- Daržovės drebučiuose
- Kiaušinienė su varškės sūriu
- Sūrio ir mėsos miksas
Konservuotų pupelių užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja -
Pupelės, konservuotos,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...