395 gramai | kondensuotas pienas | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
120 gramų | kvietiniai miltai | |
50 gramų | sviestas | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
0.5 valgomojo šaukšto | kepimo milteliai | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio plokštainis su gervuogėmis
- Obuolių pyragas
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
- Sūrio pyragas
- Olandiškas ryžių pyragas
- Tortas "Velykų kiaušinis"
- Obuolių pyragas
- Margas keksas
- Pyragas "Karpatai"
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Trupinių skanėstas
- Obuolių pyragas su varške ir karamele
- Purus obuolių pyragas
- Ypatingas varškės pyragas
- Obuolių pyragas prie ledų
- Plokštainis "Čigonas"
- Ramunės obuolių pyragas
- Gražusis obuolių pyragas
- Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
- Keksas x 2
Kondensuoto pieno keksas
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
395 gramai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinau orkaitę iki 180° C. 22 cm skersmens kepimo formą išklojau kepimo popieriumi.
Kiaušinius išplakiau su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišiau kepimo miltelius, ištirpintą sviestą ir kondensuotą pieną. Po truputį subėriau ir įmaišiau miltus. Tešlą (be gumulėlių!) supyliau į kepimo formą.
Kepiau 35 - 40 minučių. Atvėsusį keksą apibarsčiau cukraus pudra.
Komentarai (28)
-
Sandra
2017-02-04 15:31
Katik ragavom su vaikais.labais skanus keksas nera sausas. Tik as cukraus dejau 3arbatinius saukstelius o kita kart isvis nedediu nes per daug saldu uztenka kondensuoto pieno. Dar dejau graikisku riesutu labai skaniai gavosi
-
Darius
2016-10-06 06:44
O vat pas mane kaip ir graži forma gavosi bet jis neissipute tiesiog :D
-
giedre
2016-03-20 17:31
o man pavyko,labai skanus ir nesudetingas
-
Lina
2016-03-03 17:36
Kepant taip gražiai iškilo,o iškepęs sukrito. Kodėl taip?
-
Jol
2016-02-16 20:07
Nuostabaus skonio keksas!!! Tik visko dvigubinu ir buna didesnis
-
Jekaterina
2015-09-07 20:09
Kepu sio metu .idomu kaip gausis daug pastangu nekainavo.
-
rutele
2015-03-05 18:46
labai skanus , as kiapiau savi dukrai i kazioko muge nam nam ... dekit dagiau oboliu :)
-
mama
2015-03-02 15:36
Pavyko ne tik man is pirmo sykio bet ir kitoms mamytems,vaikai ji dievina. Aciu uz puiku recepta, paprasta, lengva ir skanu :-)
-
Jolita
2015-01-25 21:17
Lb SKANU!
-
Rita
2015-01-09 18:18
Kepkite , nes labai skanus keksas . Aš įdėjau džiovintų spanguolių kurias užpylusi karštu vandeniu palaikiau apie 10 min. Po to nusausinau , išvoliojau miltuose ir į tešlą . Labai , labai skanu :)