4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | obuoliai (rūgščių) |
170 gramų | miltai |
150 gramų | kondensuotas pienas |
100 gramų | sviestas |
75 gramai | kokoso drožlės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
- Varškės pyragas
- Vynuogių pyragas
- Olandiškas ryžių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Vyniotinis su aguonomis
- Pyragas su obuoliais
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Pyragas su persikais
- Vaisinis pyragėlis
- Obuolių „Šarlotė“
- Kefyro pyragas Zebriukas
- Moliūginis varškės pyragas
- Pyragas su persikais
- Žuvies pyragas
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
- Pyragas su varškės įdaru
- Čigonų plokštainis
Kokosinis obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai, rūgščių,
3 vienetai -
Miltai,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.