Vištienos paelija
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnai
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1 vienetas paprika (saldžioji, raudona)
1 vienetas paprika (saldžioji, raudona)
2 vienetai sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
4 vienetai vištų blauzdelės
5 gramai šafranas
80 gramų šparaginės pupelės
250 gramų pomidorai (konservuoti)
200 gramų ryžiai (ilgagrūdžiai)
2 skiltelės česnakas
1 vienetas citrinos (žalios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą marinuokite kaip mėgstate.

Sukapokite svogūnus ir česnaką. Juostelėmis supjaustykite paprikas. Pomidorus praskirkite ir nukoškite.

Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite vištieną. Išimkite mėsą. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite apie 2 minutes, o po to išimkite.

Į keptuvę suberkite ryžius. Pakepinkite ~ 3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius 1.5 cm). Tada suberkite Knorr vištienos sultinį ir prieskonį - šafraną. Išmaišykite.

Sudėkite daržoves ir mėsą. Keptuvę uždenkite ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.

Šį patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, o žaliųjų citrinų griežinėliais papuoškite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos paelija

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą marinuokite kaip mėgstate.

Sukapokite svogūnus ir česnaką. Juostelėmis supjaustykite paprikas. Pomidorus praskirkite ir nukoškite.

Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite vištieną. Išimkite mėsą. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite apie 2 minutes, o po to išimkite.

Į keptuvę suberkite ryžius. Pakepinkite ~ 3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius 1.5 cm). Tada suberkite Knorr vištienos sultinį ir prieskonį - šafraną. Išmaišykite.

Sudėkite daržoves ir mėsą. Keptuvę uždenkite ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.

Šį patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, o žaliųjų citrinų griežinėliais papuoškite.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Simonas 2017-02-08 20:23

    Na jai tiek priekaistu tai prasom geriau papasakoti kaip geriau gaminti paella vietoj to kad pašnekėti. Ačiū, laukiu...


  • inesa 2015-04-21 01:24

    Dar tokios nesamones negirdejau .Paella rosiu jau 15 metu


  • AS 2014-08-29 13:43

    paella i orkaite nesikisa


  • Ana 2014-05-28 19:57

    Nu išvis ne taip darosi. Nesąmone kažkokia. Net pavadinimas ne taip rašosi. (Paella) lietuviskai butų Paėja.


Daugiau receptų