šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) |
8 vienetai | lašiša (žalia, pjaustyta gabalėliais) |
250 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsininė lašiša
- Žuvis su daržovėmis
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Lašiša su daržovėmis
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Orkaitėje kepta lašiša
- Karpis, keptas orkaitėje
- Lašiša garuose
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Kepta stinta
- Kepta skumbrė
- Žuvis su persikais
- Žuvies kukuliukai
- Žuvies filė
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Plekšnė su padažu
- Lydekos kepsneliai
- Keptas karpis su pomidorais
- Omarai
- Silkė su morkomis
Lašiša su krapų padažu
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys,
1 vienetas -
Lašiša, žalia, pjaustyta gabalėliais,
8 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.
Komentarai (6)
-
Dainius
2017-04-19 07:44
Geras receptas. Tik tokia ir gaminu savo seimai
-
Simona
2016-11-02 20:19
Super
-
Valdas
2016-10-23 12:54
Labai skaniai gavosi padažas
-
justina
2015-01-10 20:35
Skanu ;)
-
Ilona
2013-04-28 19:22
Jauciu skanu :)) Reiks kada pabandyti :super: