1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys) |
200 gramų | jautiena (troškinta arba kepta, supjaustyta kubeliais) |
4 vienetai | morkos |
šiek tiek | cinamonas |
300 gramų | cukrus |
50 gramų | sviestas |
3 vienetai | bulvių (saldžiosios (batatai)) |
100 mililitrų | aliejaus |
3 vienetai | bulvių (saldžiosios (batatai)) |
2. Įpinkite vandens, suberkite Knorr Buljonetę ir cukrų.
3. Daržoves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Kai užvirs, sumažinkite ugnį. Suberkite daržoves, pagardinkite cinamonu. Uždenkite ir troškinkite apie valandą. Jei reikia, įpilkite dar vandens.
4. Kai daržovės suminkštės, atidenkite puodą, sudėkite sviestą ir virkite, kol visi skysčiai išgaruos. Daržoves sugruskite grūstuvu.
5. Užkepkite karščiui atspariame inde, 180°C temperatūroje, 20 minučių
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sultingieji šonkauliukai
- Kotletukai ant laužo
- Aštrus karbonadas
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Sprandinės kepsnys
- Pikantiška triušiena
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Smaližių liežuvis
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Šašlykai gurmanams
- Griežčių apkepas su mėsa
- Mūsų šašlikas
- Prancūziškas triušis
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Naminės dešrelės
- Avienos kebabas
- Kepta jautienos nugarinė
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Jautienos cimesas
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys,
1 vienetas -
Jautiena, troškinta arba kepta, supjaustyta kubeliais,
200 gramų -
Morkos,
4 vienetai - Cinamonas
-
Cukrus,
300 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Bulvės, saldžiosios (batatai),
3 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Bulvės, saldžiosios (batatai),
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Puode įkaitinkite aliejų, apskrudinkite mėsą.
2. Įpinkite vandens, suberkite Knorr Buljonetę ir cukrų.
3. Daržoves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Kai užvirs, sumažinkite ugnį. Suberkite daržoves, pagardinkite cinamonu. Uždenkite ir troškinkite apie valandą. Jei reikia, įpilkite dar vandens.
4. Kai daržovės suminkštės, atidenkite puodą, sudėkite sviestą ir virkite, kol visi skysčiai išgaruos. Daržoves sugruskite grūstuvu.
5. Užkepkite karščiui atspariame inde, 180°C temperatūroje, 20 minučių