Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Kepta kiškiena marinate
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Kiaulienos karis
- Indiškai kepta kiauliena
- Malta mėsa tešloje
- Kotletai su įdaru
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Bulvytės su dešrelėmis
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Kepta jautiena
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Kotletukai ant laužo
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...