1 kilogramas | kiškiena |
3 vienetai | svogūnai (su laiškais) |
125 mililitrai | alyvuogių aliejaus |
2.5 valgomojo šaukšto | petražolės (kapotos) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai |
šiek tiek | ciberžolė |
šiek tiek | šafranas |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras |
60 gramų | svogūnai (su laiškais) |
200 gramų | razinos |
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos troškinys su kava
- Troškinta vištiena
- Troškinta aviena su moliūgais
- Vištiena su grybais
- Kiauliena aštriame padaže
- Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
- Veršiena su vyno padažu
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Faršu įdarytos paprikos
- Kinietiška kiauliena
- Aštrus troškinys
- Troškinys
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Guliašas
- Mėsos ir daržovių troškinys
Klajoklių kiškiena
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena,
1 kilogramas -
Svogūnai, su laiškais,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
125 mililitrai -
Petražolės, kapotos,
2.5 valgomojo šaukšto -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Baltieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Ciberžolė
- Šafranas
-
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, su laiškais,
60 gramų -
Razinos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.