400 gramų | miltai |
370 gramų | cukrus |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | grietinė |
6 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | vanilinis cukrus |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | apelsinų cukatų |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazdelės su sūriu
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Šokoladiniai keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Gėlytė su pagardinimu
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Kriaušių desertai
- Pyragėliai su saliamiu
- Daniški dešrelių rageliai
- Bulka su šokolado įdaru
- Obuolinės kišenėlės
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Pyragėliai su obuoliene
- Spurgos su vyšnių džemu
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
- Baltijos pyragėliai
- Paprastas obuolių pyragas
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
Kiškio pyragaičiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 24
-
Miltai,
400 gramų -
Cukrus,
370 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Grietinė,
150 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto -
Apelsinų cukatos,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 minutes). Plakant įmušti po vieną kiaušinį.
Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar krtą išplakti.
Kitame dubenyje persijoti miltus su druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį. Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių.
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių.
Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.
Kepti apie 1 valandą.
Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu. Skanaus!