Kiškio pyragaičiai
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
400 gramų miltai
370 gramų cukrus
200 gramų sviestas
150 gramų grietinė
6 vienetai kiaušiniai
20 gramų vanilinis cukrus
0.5 vieneto citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai apelsinų cukatų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 minutes). Plakant įmušti po vieną kiaušinį.
2.
Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar krtą išplakti.
3.
Kitame dubenyje persijoti miltus su druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį. Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių.
4.
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių.
5.
Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.
6.
Kepti apie 1 valandą.
7.
Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiškio pyragaičiai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 24
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 minutes). Plakant įmušti po vieną kiaušinį.

  2. Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar krtą išplakti.

  3. Kitame dubenyje persijoti miltus su druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį. Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių.

  4. Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių.

  5. Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.

  6. Kepti apie 1 valandą.

  7. Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų