750 gramų | kiškiena (ar kita žvėriena) |
250 gramų | pupelės (baltos) |
4 vienetai | paprika |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Pupelių troškinys su mėsa
- Kopūstų troškinys su faršu
- Aviena su špinatais
- Kiškis puodelyje
- Troškinukas
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Kiauliena bulgariškai
- Indiškai kepta kiauliena
- Aleksandro troškinys
- Keri viščiukas
- Troškinta kiškiena su grybais
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Kepta marinuota veršiena
- Mėsos troškinys su kava
- Baltasis čili troškinys
- Virta veršienos krūtininė
- Šutinta šerniena
- Vištiena kinietiškai
Kiškiena bulgariškai
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, ar kita žvėriena,
750 gramų -
Pupelės, baltos,
250 gramų -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Kiaulienos lašiniai
- Kvietiniai miltai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.