Kibinai
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai:
450 gramų kvietiniai miltai
250 gramų sviestas
100 gramų grietinė
2 vienetai kiaušiniai
Įdarui:
500 gramų kiauliena
120 gramų svogūnai
75 gramai sviestas
30 gramų vanduo
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
Aptepimui:
šiek tiek kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš miltų, sviesto kapojame tešlą, dedame kiaušinius ir grietinę, gerai suminkome ir įdedame į šaldytuvą 2 val. Kiaulieną smulkiai supjaustome, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, sviestą, prieskonius ir gerai išmaišome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome gabalais. Ant kiekvieno gabalo dedame įdarą ir kraštus užspaudžiame virvute. Kibinus aptepame išplaktu kiaušiniu, dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame apie 40 min. 200°C temperatūroje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kibinai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Tešlai: Įdarui: Aptepimui:
Gaminimo eiga:

Iš miltų, sviesto kapojame tešlą, dedame kiaušinius ir grietinę, gerai suminkome ir įdedame į šaldytuvą 2 val. Kiaulieną smulkiai supjaustome, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, sviestą, prieskonius ir gerai išmaišome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome gabalais. Ant kiekvieno gabalo dedame įdarą ir kraštus užspaudžiame virvute. Kibinus aptepame išplaktu kiaušiniu, dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame apie 40 min. 200°C temperatūroje.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų