0.25 litro | romas |
250 gramų | cukrus |
0.5 litro | pienas |
2 vienetai | cinamonas (lazdelės) |
6 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2) Karštą pieną supilti į kiaušinių trynių masę ir tol plakti šluotele, kol masė pradės tvirtėti. Per rėtį supilti į kitą dubenį. Apie 3 minutes palikti, kad pravėstų. Lėtai įmaišyti romą.
3) Kiaušinių likerį supilstyti į švarius butelius. Į kiekvieną įmesti po cinamono lazdelę. Butelius uždaryti ir atvėsinti.
Laikant šaldytuve, likeris išsilaiko apie 4 savaites, skaniausias jis yra šviežias.
energetinė 1 porcijos vertė: 1165 Kcal, 28 g riebalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsinų likeris
- Apelsinų likeris
- Pieno ir likerio kokteilis
- Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
- Vyšnių likeris
- Likerio kokteilis
- Kiaušinių likeris
- Kavos likeris
- Kmynų likeris
- Alaus gėrimas
- Kosmopolitano kokteilio gaminimas
- Erškėtrožių uogų likeris
- Ledų kokteilis su likeriu
- Tamsaus alaus kokteilis
- Bočių gėrimas
- Naminis likeris
- Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
- Spanguolių likeris
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Braškių likeris
Kiaušinių likeris su cinamonu
- Paruošimo laikas:
-
Romas,
1/4 litro -
Cukrus,
250 gramų -
Pienas,
0.5 litro -
Cinamonas, lazdelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1) Pusę cukraus su pienu ir cinamono lazdelėmis užvirti. Lazdeles išimti ir pasidėti. Likusią dalį cukraus su kiaušinių tryniais supilti į dubenį, esantį karštame vandenyje. Gerai suplakti (kol suputos) rankiniu mikseriu.
2) Karštą pieną supilti į kiaušinių trynių masę ir tol plakti šluotele, kol masė pradės tvirtėti. Per rėtį supilti į kitą dubenį. Apie 3 minutes palikti, kad pravėstų. Lėtai įmaišyti romą.
3) Kiaušinių likerį supilstyti į švarius butelius. Į kiekvieną įmesti po cinamono lazdelę. Butelius uždaryti ir atvėsinti.
Laikant šaldytuve, likeris išsilaiko apie 4 savaites, skaniausias jis yra šviežias.
energetinė 1 porcijos vertė: 1165 Kcal, 28 g riebalų.