šiek tiek | druska |
7 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | sviestas |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti krepšeliai
- Suktukai su varške
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Suši su lašiša
- Keptos krevetės
- Uždara pica
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Vištienos vyniotinis
- Japoniški suktinukai
- Kaimiška rūkyta dešra
- Kiaušinienė su batonu
- Omletas su daržovėmis
- Įdaryti obuoliai
- Sojos paštetas
- Stirnienos vyniotiniai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Parmezano morengai
- Traškios vištienos juostelės
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Kiaušiniai – vėžliukai
- Druska
-
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)