Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos ir daržovių troškinys

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas: Apie 1 val..
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

Rekomenduojame:

Komentarai (2)


  • (anonimas) 2010-03-01 14:35


  • (anonimas) 2010-01-03 12:22


Daugiau receptų