Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
2 litrai | vanduo |
5 valgomieji šaukštai | acto |
2 valgomieji šaukštai | druska |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 vienetai | lauro lapų |
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | kečupas |
6 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Kiaulienos muštinis
- Šašlykas majoneze
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Paprastieji šašlykai
- Keptos veršienos šlaunelės
- Mėsa su apelsinais
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Troškinta veršiena
- Kotletai
- Aštrus guliašas
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Bulvių patiekalas
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 litrai -
Actas,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kečupas,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
6 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...