Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena (be kaulų, liesa) |
100 gramų | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Keptos bulvės su mėsa
- Karštas plovas
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Mėsos pyragas
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Šašlykai pomidorų pastos marinate
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Sibiro koldūnai
- Jautienos cimesas
- Mėsos duona
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Guliašas su šafranu
- Kelmas
- Mėsos kukuliukai
- Pievagrybių apkepas
- Prancūziškas triušis
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, be kaulų, liesa,
800 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...