1 kilogramas | kiauliena |
4 valgomieji šaukštai | granatų sultys |
1 sauja | granatai (sėklos) |
600 gramų | kiaulienos šoninė |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Paprastasis guliašas
- Mėsa su apelsinais
- Kotletukai šventiškai
- Buritos (burritos)
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Kepta triušiena
- Guliašas su šafranu
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Keptos kepenėlės
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Mėsos duona
- Veršienos muštiniai
- Dešrelės su įdaru
- Jautiena kopūstų padaže
- Troškinta veršiena
- Balandėliai pagal Viką
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Kotletai
Kiaulienos vyniotinis su granatais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Granatų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Granatai, sėklos,
1 sauja -
Kiaulienos šoninė,
600 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
- Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustyti pailgais griežinėliais, išmušti ir marinuoti granatų sultyse su prieskoniais pora valandų.
Kiaulienos griežinėlius sudėti vienas šalia kito (kraštus galima uždėti vienas ant kito, kad būtų lengviau suvynioti).
Ant mėsos sudėti supjaustytus svogūnus su grybais, tada sudėti sudėti granatų sėklas ir sūrio griežinukus.
Atsargiai susukti vyniotinį, tada apvynioti jį šoninės juostelėmis, susmaigstyti dantų krapštukais (išmirkytais vandenyje) ir suvynioti į foliją.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos. Tada atidengti foliją ir dar šiek tiek pakepti.