Kiaulienos vyniotinis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų kiaulienos šoninė
2 vienetai morkos
šiek tiek salierai
šiek tiek petražolės
2 vienetai svogūnai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.

Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos vyniotinis

Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.

Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų