Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Kiaulienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiaulienos šoninė |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Vištiena drebučiuose
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Omletas
- Mini sumuštinukai
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Farširuota lydeka
- Įdaryti artišokai
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Silkės užkandėlė
- Vištienos vyniotinis
- Silkių bokšteliai
- Silkė patale
- Šventinė silkė su razinomis
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Dešrelės spiralėje
- Naminis varškės sūris
Kiaulienos vyniotinis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...