700 gramų | kiauliena |
1 litras | voveraitės |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su aguročiais
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Kiauliena bulgariškai
- Uzbekiškas plovas
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Kinietiška kiauliena
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Mėsos troškinys laivelyje
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Miglės guliašas
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Kiaulienos išpjova su daržovėmis
- Troškinta žuvis
- Kiauliena su imbieru
- Jautienos troškinys su moliūgais
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
700 gramų -
Voveraitės,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnų laiškai
- Lauro lapai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.