700 gramų | kiauliena |
1 litras | voveraitės (šviežios) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Višta ispaniškai
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Kopūstų troškinys su faršu
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Troškinta kiškiena su grybais
- Klajoklių kiškiena
- Vištiena su ananasais
- Tikro dzūko pietūs
- Avienos troškinys su ryžiais
- Čachochbilis
- Veršiena su vyno padažu
- Troškinta veršiena su pievagrybiais
- Troškinta antiena
- Soti čili sriuba - troškinys
- Jautienos čenakai
- Troškinti kiaulių inkstai
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Smegenų troškinys
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Kiaulienos ir morkų troškinys
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
700 gramų -
Voveraitės, šviežios,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai
- Lauro lapai, lapai
- Salierai
- Svogūnai, laiškai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite.
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!
Komentarai (2)
-
Dalia
2017-07-23 10:31
Puikus ir tobulas receptas.