800 gramų | kiauliena |
200 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pomidorų pasta |
1 sauja | krapai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Karališkieji kotletai
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Kepti kotletai su moliūgais
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Jautiena su garstyčių padažu
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Sūrio kamuoliukai
- Kepta kiškiena marinate
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Kiaulienos karka
- Kotletai su daržovių įdaru
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Veršienos šašlykas
- Jautiena gurmanams
- Šašlykai su pikantišku majonezu
- Kiniškos šventės namuose
Kiaulienos troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
800 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 vienetas -
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais kiaulieną. Dėkite į puodą troškintis (vandens pilkite, kad vos apsemtų mėsą).
Po 10- 15 minučių berkite pjaustytus svogūnus. Tada morkas, druską, pipirų ir dar kiek patroškinkite.
Dėkite juostelėmis pjaustytą papriką, pievagrybius, pomidorų pastą ir krapus. Troškinkite, kol suminkštės.
Skanaus.
Komentarai (5)
-
Liutauras
2017-11-15 17:21
O tai mesos nereikia pakepti iskart vandeny troskinti?? Morkas tarkuoti ar grizineliais???
-
Manta
2017-01-31 10:25
O tai iškur čia tie svogūnai atsirado,jei jie nenurodyti ingredientuose?