500 gramų | kiaulienos nugarinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | paprika (raudonoji) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
1 stiklinė | kopūstai (smulkinti, švieži) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 stiklinės | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pomidorų pasta |
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles. Galima įdėti čili pipiriuko, tarkuoto Parmezano sūrio. Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Šveicariška veršiena
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Veršiena su vyno padažu
- Vištiena su ananasais
- Meksikietiškas troškinys
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Čenachai "Be pastangų"
- Mėsos troškinys su kava
- Jautiena kopūstų padaže
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Troškinta triušiena
- Lietuviška kopūstienė
- Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
- Troškinti rauginti kopūstai
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Troškinta kalakutiena
Kiaulienos troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Paprika, raudonoji,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Kopūstai, smulkinti, švieži,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
-
Sultinys, vištienos,
2 stiklinės -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Grietinė
- Pomidorų pasta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, juos pakepinkite keptuvėjė. Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai. Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis apsemtų viską ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės. Pabaigai dėkit lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles. Galima įdėti čili pipiriuko, tarkuoto Parmezano sūrio. Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus ;)