4 vienetai | kiaulienos sprandinė (kepsniai) |
100 gramų | sūris |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | špinatai |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos veršienos šlaunelės
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Kepsneliai su kiauliena
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Kukuliai su padažu
- Mėsa folijoje
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Kepenys japoniškai
- Paprikų laiveliai
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Kopūstainiai su mėsa
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Basturma
- Veršienos šniceliai
- Kukuliukai švediškai
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Guliašas su kiauliena
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos sprandinė, kepsniai,
4 vienetai -
Sūris,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 sauja -
Česnakas,
4 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.