1 kilogramas | kiaulienos sprandinė |
150 gramų | kietasis sūris |
2 vienetai | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Garfildo lazanija
- Mėsos apkepas
- Kotletai
- Šašlykai gurmanams
- Ekspress šašlykai
- Jautiena gurmanams
- Strėvos suktinis
- Dešrelių pynė
- Turkiškas kebabas
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kepsnys garstyčių padaže
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Apkepas „La Graikija“
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Veršienos šniceliai
- Troškinta triušiena
- Keptos kepenėlės
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaulienos sprandinė,
1 kilogramas -
Kietasis sūris,
150 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!