Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas kiaulienos sprandinė
150 gramų kietasis sūris
2 vienetai pomidorai
2 skiltelės česnakas
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.
2.
Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.
3.
Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
4.
Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti.
    Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm.
    Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.

  2. Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas.

  3. Mėsą standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

  4. Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus.
    Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 minučių.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų