1 kilogramas | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
2 žiupsneliai | druska |
4 vienetai | pipirai (žirneliais) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (su medumi) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos apkepas
- Šernienos kepsnys
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Sultingi šašlykai
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Įdaryta veršiena
- Koldūnai su mėsa
- Vasaros šašlykiukas
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Kukuliai su padažu
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kotletai su įdaru
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Sprandinės kepsnys
- Triušienos vyniotinis
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Paprika įdaryta faršu
Kiaulienos šonkauliukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai, žirneliais,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, su medumi,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šonkauliukus supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais ir sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Taip pat įmetame kelis pipirus ir nesupjaustytą svogūną. Šonkauliukus verdame ant vidutinės ugnies 30 - 40 minučių.
Baigiant virt, dubenėlyje sumaišome medų, pomidorų padažą, prieskonius.
Tada ištraukiame iš puodo šonkauliukus, nuvarviname ir gražiai išdėliojame juos ant kepimo skardos, išklotos folija. Aptepame juos sumaišytu mišiniu.
Pašauname į įkaitintą iki 210 °C temp. orkaitę ir kepame apie 30 - 40 minučių (jeigu matote, jog šonkauliukai pradėjo per greitai skrusti, sumažinkite temperatūrą).