800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti burokėliai
- Paprasti balandėliai
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Stirnos nugarinė
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Kiaulienos kepsniai
- Paprastasis guliašas
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Mėsa su apelsinais
- Lazaninis makaronų apkepas
- Kiauliena su imbieru
- Ant iešmo kepta aviena
- Kotletai "Du viename"
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Kiaulienos kotletai
- Veršienos kotletukai
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Pikantiški veršienos kepsniai
Kiaulienos muštinis
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2009-01-28 15:10
:myliu:
-
Daiva
2009-01-05 20:47
labai skanu.......... :super: :super2: