500 gramų | kiauliena (malta) |
200 gramų | ryžiai |
150 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
1 skardinė | pomidorai (konservuoti, pjaustyti) |
100 mililitrų | vanduo (šaltas) |
Tada kukuliukus dedam į puodą kuriame troškinsime (sviestą paliekame keptuvėje). Ant likusio sviesto pakepinam svogūną, kol įgaus šviesų auksinį atspalvį. Tada pilame pomidorus su visomis sultimis (galima naudoti šviežius, apipilame verdančiu vandeniu ir nuimame žievelę, supjaustome), dedame prieskonius, pora min. maišydami pagarinam ir pilam ant kukulių. Viską patroškiname apie 10min.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virdžinijos kumpis
- Sultingi jautienos kotletai
- Kiaulienos muštinis
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Troškinta jautiena su paprika
- Guliašas su šafranu
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Jautienos čenakai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kopūstainiai su mėsa
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Keptas paršelis
- Škotiški kiaušiniai
- Kepta triušiena
- Kiškis keptas su obuoliais
- Kibinai
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Kiaulienos išpjova po porais
- Jautienos kepsnys
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Ryžiai,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, konservuoti, pjaustyti,
1 skardinė -
Vanduo, šaltas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išsiverdame ryžius. Pagardiname 50 g. sviesto ir prieskoniais, gerai išmaišome.
Faršą sumaišome su šaltu vandeniu, 2v.š. pasiruoštų ryžių ir pagardiname prieskoniais. Formuojame nedidelius kukuliukus ir apkepiname likusiame svieste iš visų pusių.
Tada kukuliukus dedam į puodą kuriame troškinsime (sviestą paliekame keptuvėje). Ant likusio sviesto pakepinam svogūną, kol įgaus šviesų auksinį atspalvį. Tada pilame pomidorus su visomis sultimis (galima naudoti šviežius, apipilame verdančiu vandeniu ir nuimame žievelę, supjaustome), dedame prieskonius, pora min. maišydami pagarinam ir pilam ant kukulių. Viską patroškiname apie 10min.Patiekdami papuošiam mėgstamom prieskoninėm žolelėm. Patiekalas labai sotus ir tikrai skanus.
Skanaus.