4 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | kiauliena (kumpis) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | krienai |
šiek tiek | agurkų (rauginti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su aguročiais
- Naminis šnicelis
- Faršu įdarytos bulvės
- Kotletukai su sūriu
- Paprastasis guliašas
- Jautiena su garstyčių padažu
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Kiaulienos kepsniai
- Keptas jautienos kumpis
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Virtiniai su mėsa
- Paprastieji šašlykai
- Šašlykas svogūnų marinate
- Itališka veršienos filė
- Musak
- Kiaulienos guliašas
- Keptos bulvės su mėsa
- Kiškio kepsnys
Kiaulienos kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodieji
- Gvazdikėliai
- Česnakas
- Druska
-
Kiauliena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Krienai
- Agurkai, rauginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šviežio kumpio gabalas keliose vietose subadomas peiliu. Į skylutes įkišama česnako skiltelių, gvazdikėlių, pipirų, lašiniukų. Mėsa įtrinama druska su sutrintu lauro lapeliu. Į keptuvą įpilama 3—4 šaukštai karšto vandens, sudedama kiauliena ir kepama orkaitėje. Kai mėsa ima rusvėti, keptuvas uždengiamas dangčiu ir kepama 1—2 val., nuolat palaistant. Tiekiamas kepsnys ataušęs, su krienais ir raugintais agurkais.
Komentarai (14)
-
oskaras
2014-06-12 17:15
isikepiau kepsniuka ir bloga apsidare nuo jo
-
oskaras
2014-06-12 17:14
nesamone bloga
-
(anonimas)
2011-07-08 19:02
:-( :-( %-) %-) %-) %-) %-) ooo,nekoks kepsniukas;DDD :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-( :-(
-
(anonimas)
2010-06-13 16:06
:-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :super: %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-)