Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų kiauliena ( nugarinė)
2 valgomieji šaukštai prieskoniai ( (mėgstami))
2 vienetai apelsinų
500 gramų bulvių ((mažos))
3 vienetai pomidorai
1 vienetas paprika ( (didelė))
1 vienetas svogūnai
4 valgomieji šaukštai grietinė
300 gramų pievagrybiai
100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą susipjaustom ir suprieskoniuojam mėgstamais priekoniais. Išmušame (turi būti apie 0.5cm. storio). Sudedame į indą (geriau aukštą ir siaurą) ar tiesiog į nedidelį puodą. išspaudžiam apelsino sultis (turi apsmti) ir palaikom apie 3val. (galima ir per naktį).
Mėsą dedame į formą aukštais kraštais, turi tilpti visi kepsniukai, užpilame marinatu (sultimis). Kepame 180°C temp. apie 20min. kol iškepa. Uždedam pjaustyto ar tarkuoto sūrio, palaukiam kol išsilydo.
2.
Mėsą dedame į formą aukštais kraštais, turi tilpti visi kepsniukai, užpilame marinatu (sultimis). Kepame 180laipsnių temp. apie 20 min., kol iškepa.
Tuo metu pasiruošiam pievagrybių padažą (snulkiai supjaustome, pakepiname, įmaišome 2v.š. grietinės, pagardinam prieskoniais), išverdame bulvytes, pasiruošiam salotas.
3.
Patiekiant padažą galima uždėti iškart ant ką tik ištrauktų kepsniukų. Garnyrą ir salotas renkamės pagal save.

Skanaus,

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą susipjaustom ir suprieskoniuojam mėgstamais priekoniais. Išmušame (turi būti apie 0.5cm. storio). Sudedame į indą (geriau aukštą ir siaurą) ar tiesiog į nedidelį puodą. išspaudžiam apelsino sultis (turi apsmti) ir palaikom apie 3val. (galima ir per naktį).
    Mėsą dedame į formą aukštais kraštais, turi tilpti visi kepsniukai, užpilame marinatu (sultimis). Kepame 180°C temp. apie 20min. kol iškepa. Uždedam pjaustyto ar tarkuoto sūrio, palaukiam kol išsilydo.

  2. Mėsą dedame į formą aukštais kraštais, turi tilpti visi kepsniukai, užpilame marinatu (sultimis). Kepame 180laipsnių temp. apie 20 min., kol iškepa.
    Tuo metu pasiruošiam pievagrybių padažą (snulkiai supjaustome, pakepiname, įmaišome 2v.š. grietinės, pagardinam prieskoniais), išverdame bulvytes, pasiruošiam salotas.

  3. Patiekiant padažą galima uždėti iškart ant ką tik ištrauktų kepsniukų. Garnyrą ir salotas renkamės pagal save.

    Skanaus,

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai (4)


  • Ieva 2015-07-07 15:07

    O kepant mėsą orkaitėje, tą indą uždengti ar kepti atvirą?


Daugiau receptų