1 kilogramas | kiauliena (karka) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | slyvos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta šoninė
- Kepenys su mandarinais
- Paprikų laiveliai
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Kotletukai su sūriu
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Steikas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Gardūs veršienos karbonadai
- Stirnienos vyniotiniai
- Sprandinė kopūsto lape
- Kiaulienos kepsneliai
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Aurimo šašlykas
- Garfildo lazanija
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Įdarytas netikras zuikis
- Keptas, įdarytas paršelis
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Kiaulienos karka
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, karka,
1 kilogramas -
Morkos,
2 vienetai -
Slyvos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
Komentarai (4)
-
Rasa
2016-03-18 17:17
Seiminike sumaise tikriausiai kepima su virimu?kartais buna ir taip
-
Gaminanti
2016-02-16 12:32
Nuotrauka visiškai neatitinka recepto...