500 gramų | kiauliena |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
3 arbatiniai šaukšteliai | karis |
6 vienetai | gvazdikėliai |
3 vienetai | lauro lapų |
1 arbatinis šaukštelis | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | pipirai (aitrieji, džiovinti) |
150 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virdžinijos kumpis
- Sultingi jautienos kotletai
- Kiaulienos muštinis
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Troškinta jautiena su paprika
- Guliašas su šafranu
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Jautienos čenakai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kopūstainiai su mėsa
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Keptas paršelis
- Škotiški kiaušiniai
- Kepta triušiena
- Kiškis keptas su obuoliais
- Kibinai
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Kiaulienos išpjova po porais
- Jautienos kepsnys
Kiaulienos karis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
500 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
-
Karis,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
6 vienetai -
Lauro lapai,
3 vienetai -
Kalendra, sėklos,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, aitrieji, džiovinti
-
Vanduo,
150 mililitrų - Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
Komentarai